Kallion Kotipuutarha istuttaa kasvit pihoille ja puutarhoihin Oulun seudulla

Haluaisitko kauniin ja kestävän puutarhan? Tarvitsetko istutusneuvoja tai -apua?

Kallion Kotipuutarha tarjoaa istutusapua niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin puutarhureille Oulun seudulla. Istutamme erilaiset kasvit ruukkuihin tai kukkapenkkeihin ammattitaidolla. Perennoita, pensaita ja puita istutetaan keväisin sekä koko kesän ajan ja marjoja keskikesästä syksyyn.

Istutus asiakkaan luona tai puutarhamme kasvihuoneessa

Tarjoamme kahta erilaista istutuspalvelua. Voimme käydä asiakkaan luona ja istuttaa kasvit hänen haluamaansa ruukkuun tai kukkapenkkiin. Toisena vaihtoehtona asiakkaamme voivat tuoda mukanaan ruukun tai muun astian, johon istutus tehdään, ja kasvi jätetään asettumaan puutarhamme kasvihuoneeseen. 

Pohjoisen kevään alkaessa kunnolla vasta toukokuun puolenvälin jälkeen, kasvihuoneistutuksella varmistetaan, että istutetut kasvit ovat kukkeimmillaan kesän juhlien aikaan. Ryhmäkasvit istutetaan omiin astioihinsa hyvissä ajoin ennen juhlakauden alkua ja puutarhamme hoitaa ne kauneimmilleen sopivasti kesäksi.

Tuo siis omat perinneastiasi meille jo äitienpäivän jälkeen, hoidamme kukkasi kuntoon hyvissä ajoin! Avullamme pihasi ja puutarhasi saadaan kukoistamaan ja kestämään vuodesta toiseen. Tarjoamme myös puutarhaneuvontaa ja pihasuunnittelua.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous istutustyölle puhelimitse, sähköpostilla tai kätevästi kotisivujen kautta.

Meiltä saat myös itse kasvatetut puiden, kukkien ja pensaiden taimet, kysy lisää!